PRODUCĂTOR ȘI DISTRIBUITOR AMBALAJE ȘI UTILAJE

Cum cumpăr?

Comanda, livrarea si transportul produselor
Clientul poate efectua COMENZI pe SITE, prin adaugarea PRODUSELOR dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA .
Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un PRODUS este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui PRODUS in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII, implicit nici rezervarea automata a PRODUSULUI/SERVICIULUI.
Anumite produse fac obiectul unor oferte personalizate, deoarece caracteristicile tehnice sau cantitatile solicitate impun acest aspect.
Pentru acestea, in pagina acestor produse, butonul adauga in cos este inlocuit cu butonul solicita oferta. ( ex.: banda adeziva personalizata , role de stretch de diferite greutati si grosimi, folii termocontractibile, etc. ). Pentru aceste produse, oferta va fi transmisa in mod particular UTILIZATORULUI si va contine elementele specifice referitoare la pret, termen de livrare si plata, transport, etc. .
Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL declara pe proprie raspundere si consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, facturare si livrare sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii COMENZII.
Prin completarea acestor date, UTILIZATORUL ramane singurul responsabil pentru corectitudinea datelor cu caracter fiscal, mentionate in formularul de comanda.
Facturarea va fi executata automat, folosind datele completate de UTILIZATOR. Partile sunt de acord ca facturile sa fie transmise doar electronic, pe adresa de e-mail completata la datele de facturare ale UTILIZATORULUI.
Facturarea va fi executata automat, folosind datele completate de UTILIZATOR.
Generarea AWB-ului va fi executata automat, folosind datele completate de UTILIZATOR.
Livrarea va fi efectuata la adresa mentionata si folosind datele introduse de UTILIZATOR.
Livrarea produselor se face prin servicii de curierat sau de transport.
In situatiile in care partile convin altfel, livrarea se poate efectua si prin mijloacele proprii de transport, sau ale UTILIZATORULUI.
Pretul transportului este facturat separat pe factura si este calculat proportional cu greutatea totala a comenzii. La orice adaugare in cos sau modificare a cosului de cumparaturi valoarea transportului este actualizata automat si este afisata in timp real in cosul de cumparaturi, ca pozitie separata.
La atingerea unei anumite valori cu TVA, care este actualizata si mentionata mereu pe pagina oricarui produs din site, costul transportului dispare, nu mai este afisat in cosul de cumparaturi, acest cost nemaifiind suportat de UTILIZATOR, si este acordat gratuit de ECO PROD.
 
Pretul produselor
Toate preturile aferente PRODUSELOR prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si NU includ T.V.A.
La folosirea anuntului : 
TRANSPORT GRATUIT / Livram in toata tara gratuit toate comenzile mai mari de  ( ex.: 500 RON ), valoarea prezentata pe site reprezinta valoarea CU TVA a comenzii.