În ziua de azi putem vorbi despre:
● catering industrial și anume servici de pregătire și servire a mesei în instituțiile școlare, în centrele medicale, în unitățile militare și alte tipuri de organizații în care membrii au nevoie de o sursă rapidă și gustoasă de alimente;
● catering de călătorie, respectiv serviciile ce țin de alimentația pasagerilor de la bordul avioanelor, vapoarelor, trenurilor și orice alte mijloace de transport privat sau în comun, indiferent de complexitatea lor și gama de preparate oferite;
● catering comercial, tipul de catering la care se gândesc majoritatea consumatorilor și care presupune serviciile bazate pe alimentație din cadrul restaurantelor, cafenelelor, cofetăriilor și în mod deosebit, firmelor specializate de catering care furnizează produse alimentare gata pregătite la domiciliul clienților sau în orice alt spațiu unde urmează să fie direct consumate.
Ce fel de ambalaje sunt necesare în industria de catering?
Fiind vorba de alimente ce pot fi consumate imediat, în industria de catering se recomandă folosirea unor ambalaje foarte rezistente la uzură, care să asigure o protecție optimă a produselor alimentare în timpul transportului, dar și foarte practice ca suport de servit precum: caserole pentru mâncare gătită, tăvițe pentru aperitive, platouri pentru prăjituri și cutii de snacking.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|