Din fericire însă, în ziua de azi, există o mulțime de soluții potrivite pentru ambalare, chiar și atunci când vine vorba de carne și de pește. De la pungi biodegradabile potrivite pentru o ambalare temporară, necesară cumpărătorilor pentru transportul de la centrul comercial la domiciliu; la casolete și folii de protecție care utilizate împreună cu aparate speciale de ambalare asigură o împachetare ermetică, ce nu lasă aerul și implicit impuritățile din componența acestuia să ajungă în contact cu alimentele.
Ce fel de ambalaje preferă consumatorii pentru carne și pește?
Pentru a avea succes în calitate de comerciant de produse alimentare din carne și pește, în ceea ce privește împachetarea, trebuie să pui la dispoziția clienților ambalaje igienice, rezistente și simplu de utilizat.
În general, atât carnea, cât și peștele se comercializează la temperaturi joase când vine vorba de produse proaspete și foarte joase dacă ne referim la produsele congelate. De aceea, în momentul scoaterii din mediul magazinului și când intră în contact cu atmosfera exterioară, mai ales în timpul zilelor de vară, din cauza diferenței de temperatură, ele încep să se dezghețe, eliminând o bun parte din cantitatea de apă acumulată în interior. Și cum nimic nu este mai neplăcut, dar și mai puțin igienic decât o bucată de carne sau pește al cărui suc se varsă și peste celelalte produse alimentare cumpărate, dar și alte lucruri din imediata apropiere, comercianții sunt datori față de clienții lor să folosească exclusiv ambalaje speciale, de înaltă calitate, pentru acest tip de alimente.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|