Dintre cele mai comune tipuri de ambalaje necesare unei cofetării și pe care le punem la dispoziția clienților prin oferta noastră variată de produse, amintim: cutiile din carton cu mânere sau ferestre, tăvile și platourile pentru prăjituri și fursecuri, pungile de hârtie, hârtiile de copt și tăvile fabricate din lemn care se pretează și la coacerea în cuptor.
Toate tipurile de ambalaje pentru torturi și prăjituri prezentate mai sus sunt utile pentru facilitarea transportului și desfășurarea lui în condiții optime, dar și pentru păstrarea la frigider ajutând caCe avantaje oferă ambalajele pentru cofetării din punct de vedere vizual?
Foarte multe persoane aleg să sărbătorească diferite evenimente cumpărând dulciuri pentru ei și cei dragi. Iar motivele pentru care aleg aceste produse sunt atât obiective, cât și subiective. Pe de-o parte, majoritatea iubesc prăjiturile, dar din cauze financiare ori convingeri personale nu le consumă la fel de des ca pe alte preparate culinare și de altă parte, prin culorile, formele și combinația lor de texturi, prăjiturile au un aspect prin desăvârșire festiv, mult mai prezentabil decât alte alimente. Iar la imaginea prăjiturilor, fără îndoială, contribuie și ambalajele utilizate de cofetari, fie că vorbim de tradiționalele cutii de carton, sau de tăvile colorate în negru, argintiu sau auriu.
|
|
|
|